gebitsbehandeling

stagiaires

persoonlijke foto

 

 

 

 

 

 

Assistentes

Simone Samuels

assistente simone
Ik ben al vanaf het begin betrokken bij Diergeneeskundig Centrum Oss. Vrij snel na de opening ben ik begonnen als stagiaire op de donderdagavonden. Helaas heb ik door omstandigheden mijn studie tijdelijk moeten stoppen, maar ik vond het vak zo leuk dat ik wel bleef komen op de donderdagen. Ondertussen ben ik weer gestart met de opleiding dierenartsassistente en ik hoop volgend jaar mijn diploma te halen. U treft mij nu ook wat vaker in de praktijk op de middagen, ik ben voor sommige clienten al een vast gezicht aan het worden. Naast mijn opleiding wil ik graag zo veel mogelijk leren. Uiteraard doe ik dit in de praktijk, maar ook volg ik extra cursussen om nog meer kennis op te doen. Thuis geniet ik ontzettend van onze eigen dieren. We hebben twee honden een kat, twee shetlandponies en ook nog wat kippen! In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met hun verzorging.

Marina Pater

assistente marina
Tijdens mijn opleiding liep ik al stage bij Diergeneeskundig Centrum Oss. In juni 2017 ben ik geslaagd voor de opleiding paraveterinair. Daarna ben ik begonnen met het werken voor deze praktijk. Ik vind de combinatie van het werken met mensen en dieren erg leuk. Het werk is zeer afwisselend. Je bent baliemedewerkster, maar ook dierverzorger en operatieassistente. Het begeleiden en assisteren bij operaties vind ik erg leuk.
Thuis heb ik een Maltezertje en drie konijnen als huisdier. In mijn vrije tijd maak ik dan ook graag wandelingen met ons hondje. Ook geniet ik ervan contact te hebben met mijn vrienden en we spreken dan ook vaak wat met elkaar af.
underlinedog