operatietafel

 

operatietafel

 

wachtkamer
voorgevel

 

wachtkamer

 

wachtkamer

De praktijk

Wij hebben ervoor gekozen uitsluitend op afspraak te werken. Dit heeft volgens ons veel voordelen. Zo worden volle wachtkamers voorkomen, wat de volgende voordelen heeft:
- U heeft geen lange wachttijden meer
- Uw dier ervaart veel minder stress
- Wanneer we denken meer tijd nodig te hebben dan een standaard consult plannen we dit al in. Dit heeft als voordeel dat we echt de tijd kunnen nemen voor u en uw dier.

Onze operaties worden gepland in de ochtend, zodat wij het dier de rest van de dag, indien nodig, nog kunnen observeren. De andere afspraken worden gedurende de gehele dag gepland. Ook hebben wij de mogelijkheid om een avondafspraak te maken. Geeft u uw wensen aan ons door dan zullen wij proberen om hier zo veel mogelijk aan te voldoen.

Wij geven er de voorkeur aan uw huisdier indien mogelijk mee naar huis te laten gaan, een dier voelt zich in de eigen omgeving altijd het meest op zijn/haar gemak. Soms is het echter noodzakelijk dat uw dier een dagje of zelfs langer bij ons blijft. Dan is het belangrijk dat hij/zij veel rust heeft en zich zo comfortabel als mogelijk voelt.
Daarom hebben wij ervoor gekozen de verschillende diersoorten in een aparte ruimte te huisvesten. Wij hebben een apart honden en kattenverblijf. Ook zullen we ervoor kiezen een konijn niet naast een kat te huisvesten.
De verblijven zijn allemaal verwarmd en indien nodig krijgt uw dier ook een warmtematje in zijn/haar verblijf. De ruimtes zijn voor ons goed zichtbaar, zodat we onze opname patiƫntjes goed in de gaten kunnen houden.

Klik hieronder voor de plattegrond van de praktijk

plattegrond_praktijk

Er is 7 dagen per week, 24 uur per dag een dierenarts bereikbaar voor spoedgevallen. U kunt hiervoor altijd ons spoednummer bellen. Indien wij gesloten zijn, wordt u direct doorgeschakeld naar de dienstdoende dierenarts.

underlinedog