gebitsbehandeling

echografie

bloedonderzoek

chippen

rontgenfoto

operatie_kat_en_hond

operatie_konijn_en_cavia

vaccinatie konijn

 

 

 

De behandelingen

Onze dierenartsenpraktijk is voorzien van alle hedendaagse voorzieningen en wij bieden een uitgebreid scala aan behandelingen:
Preventieve diergeneeskunde: zoals vaccinaties, ontwormen en andere antiparasitica.
Laboratoriumonderzoeken: bloedonderzoek, urineonderzoek, microscopisch onderzoek, huidonderzoeken, enz.
Beeldvormende diagnostiek: röntgen en echografie.
Chirurgie: hierbij maken wij gebruik van gasanesthesie; wij hebben een anesthesiebewakingssysteem, waardoor de anesthesie altijd op de meest veilige manier zal verlopen. Benauwde dieren kunnen extra zuurstof toegediend krijgen in hun verblijf.

De dierenartsenpraktijk is voorzien van een aparte opvang voor honden en katten waardoor de dieren bij een verblijf in de praktijk minder stress zullen ervaren. De dierverblijven zijn zo geplaatst dat we ze goed in de gaten kunnen houden.
Wij hebben contact met meerdere gespecialiseerde klinieken voor eventuele doorverwijzing naar een specialist.

Als uw huisdier bij ons geopereerd wordt geven we er de voorkeur aan om de patiënt naar huis te laten gaan zodra die goed wakker is. Een dier voelt zich in zijn eigen omgeving altijd het meest op z'n gemak. Soms is het echter noodzakelijk dat uw dier een dagje of zelfs langer bij ons blijft. Dan is het belangrijk dat hij/zij zich prettig en comfortabel voelt. Honden en katten worden gescheiden gehuisvest. Ook zullen we ervoor kiezen een konijn niet naast een kat te huisvesten.
De verblijven zijn allemaal verwarmd en voorzien van ventilatie. De ruimtes zijn voor ons goed zichtbaar, zodat we onze opnamepatiënten goed in de gaten kunnen houden.

underlinedog